Новият водещ на предаването „Преди обед“ не се появи тази сутрин и остави Стоянова да води  сама. Казал, че е  болен и трябва да си остане вкъщи, за да се лекува.

Не й върви на водещата, не стига, че изживява тежко развода си, а и се налага и да понася цялата работа сама. Тя е сред най-моногамните жени в преди обед, но и на  нейната улица се появиха проблеми. Водещата изживява може би най-кошмарния си период в живота. По всичко личи, че се е разделила със съпруга си Велислав Русев. Двамата бяха една от най-стабилните двойки в телевизията.

От известно време насам брюнетката свали брачната си халка. Връзката й датира от далечната 2000г. когато тя е само на 23 г., току-що завършила висшето си образование, а той е по-голям от нея, също е журналист, но с далеч по-скромни успехи. Може би именно това е довело до краха в техните отношения. Мъжете не обичат жената да е по-преуспяла от тях.

Доказателство за раздялата на двойката е и факта, че наскоро Деси отпразнува своя рожден ден в компанията на Ани Цолова, Миролюба Бенатова и Дарина Сарелска в столично заведение, където мъжът й така и не се появи, а преди не пропускаше подобни празненства.

Източник: blitz.bg