Анджелина Джоли, зашеметяващата холивудска актриса се прицели в друга, умопомрачителна роля Великолепната Анджелина Джоли не е казала още своето твърдо „не” на киното

Анджелина Джоли е решила да стане втора Елизабет Тейлър, като я копира в ролята й на „Клеопатра”. Уникалната и незабравима актриса с теменужните очи заради превъплатения си образ на египетската царица зае безспорно място в златните страници на киното преди повече от половин век, през 1963 година.

[caption id="attachment_316695" align="alignright" width="200"]Аджелина Джоли отново успя да провокира феновете си Аджелина Джоли отново успя да провокира феновете си[/caption]

Анджелина Джоли след ролята си на невероятната зла кралица от лентата „Господарката на злото” се е прицелела в ролята на древната изкусителка, любимката на император Юлий Цезар и след това на предводителя на римските легиони Марк Антоний. Последната владетелка на Египет е привлекателен образ за много актриси.

Пред различни известни американски издания невероятната Анджелина Джоли заяви, че идеи и сценаристи е имало много. Желанието да изиграе Клеопатра й е силно и не от сега. Но точно на какъв вариант ще се спре и дали е избрала кой ще е режисьора, Анджелина Джоли засега не дава положителен отговор, научи Kluiki.bg.

[caption id="attachment_316703" align="alignleft" width="300"]Красавицата Анджелина Джоли продължава да буди сериозен интерес към себе си Красавицата Анджелина Джоли продължава да буди сериозен интерес към себе си[/caption]

Половинката на Брад Пит доказа и показа, че умее да изненадва. Феновете й са във възторг от факта, че Анджи няма намерение на този етап категорично да загърби киното.  Явно както повечето си колеги звездната актриса е все още подвластна на магията на седмото изкуство. Животът на Анджелина Джоли й донесе много отрицателни емоции, но и много положителни. 38-годишната актриса претърпя две тежки операции.

След като майка й си отиде на 57 годишна възраст от рак на бюста, актрисата си премахна и двете гърди заради голяма вероятност да се разболее от кошмарната болест. Анджи премахна и двата си яйчника пак по тази причина.

Наскоро Анджелина Джоли шокира почитателите си с изявлението, че ще се оттегли от киното, за да се отдаде на семейството, съпруга си Брад Пит, децата си и благотворителните мисии на ООН. Явно красавицата е размислила и е оставила изпълнението на това свое решение някъде назад. Което пък зарадва многобройните й фенове по цял свят.