Деси Банова и Росен Плевнелиев са заедно от години, имат си и общо детенце. Наглед всичко върви по мед и по масло, но... Но преди дни бившата синоптичка призна нещо, което накара мнозина да "смигнат" дяволито. Ами сега?!...

Банова замина чак в Гърция, за да направи интервю с голямата звезда на тамошната музика - Никос Вертис и не скри, че страшно много го харесва. При това не само като творец, но и като мъж. И му го каза в края на интервюто.

Банова е на 44 години, а Вертис ще чукне скоро 48 лазарника, но наистина изглежда "уау". А и е доста по-млад и привлекателен от Плевнелиев, разбира се. Слуховете и шушуканията произлизат оттам, че преди да се вземе с бившия държавен глава, Десислава Банова беше доста палава и имаше няколко афери - една от които с Димитър Бербатов.

"Ако съм на Плевнелиев, бая ще се спихна от тези признания към Вертис, а и начинът, по който го гледаше и му се усмихваше... Кой ги знае какво са правили след интервюто в Атина... Не, че Никос ще си вземе нашата за жена де, след него толкова мадами бягат, но колко му е да се позабавляват малко и да си начеше мъжкото его", коментират и потребители в нета.

Но надали пък и самата Банова ще изтърве златната мина в лицето на мъжа си.

Източник: Crimesbg.com