Бившата Мис България - Венцислава Тафкова, която от години сама се натиска за внимание и се вре в прожекторите, още по-настойчиво драпа да си намери мъж. Та барем покаже на хората, че е обгрижвана и обичана жена, а не бръмчалка за забавление. Е, уви... досега поне не й се получава.

Обикаля ги като глуха кучка: Венцислава Тафкова се сложи и на "ергена" Виктор Стоянов! (виж тук)

Венцито обаче не се отказва и продължава упорито да обикаля около мъжете като последния, когото "налази", бе бившият ерген Виктор Стоянов. Двамата се засякоха на столично събитие - общото помежду им е, че мрат за внимание и да се правят на "извЙестни".

Е, Тафкова се отърка у Виктор, без да й дреме, че човекът уж е обвързан. Знаем, че той има връзка с инфлуенсърката и пътешественичка Мария Тарашманова, с която наскоро пак обикаляха из малките родни селца.

Потребители в нета обаче шушукат, че Тафкова и Стоянов са много по-подходящи, отколкото той с Мария. Причината е, че Тарашманова не е такава кифла, която да точи лиги по пари и лъскави дрънкулки.

"Викторчо да вземе да я сайдиса тая Тафковица, че да й светне! Само дето горкия не е толкова богат, та бързо ще му тури рогата с някой тлъст, ама и финансово дебел чичак", коментират в нета.