Кали никога не е бликала от интелект. Ако ще няколко дипломи за висше образование да вземе, тя си остава едно просто момиче, което бъркаше в гащите на мутрите под масите в дискотеките.

Днес Кали е вече на 48 години, но развратната й същност изобщо не се е променила. Макар през последните 5 години да беше обвързана, певицата така и не пожела да роди дете на 15 години по-младия от нея Атанас Червенков. Това стана причина за окончателната им раздяла преди няколко седмици.

Както стана вече добре известно, Кали е лъгала дълго време Наско, че иска да зачене от него и се е правела, че пие хормонални хапчета, които да й помогнат да забременее, а всъщност е пиела противозачатъчни.

Наско Салфетката все още е бесен. Той я заряза веднага щом узна истината, но вече около един месец не може да се успокои от предателството на жената, която обичаше.

Истината е, че Кали е изключително развратна и не е изобщо всеотдайна майка, каквато се изкарва. И трите й деца били плод не толкова на желанието й да забременее, колкото на тръпката да прави секс без кондом. Тя винаги карала мъжете да правят секс без презерватив, защото така й доставяло повече наслада.

В пристъпи на ярост Наско потвърждавал пред приятелите си, че Кали не обичала кондомите и изобщо не искала той да си слага. В същото време обаче не искала и да има повече деца.

Жена, която прави секс без предпазни средства, но не иска да зачене, не е нищо по-различно от лека жена.

Именно като такава я описвал и Наско пред приятелите си, като дори я наричал с обидното „дърта мастия“, която го е лъгала години наред. Кали е сред най-злобните певици на лекия жанр. Тя не спира да злослови зад гърба на свои колежки, завиждайки им, че са постигнали много повече от нея.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com