Натали Трифонова определено не е от грижовните жени, които обичат да си стоят вкъщи с любимите хора. Макар да е вече на 33 г. – възраст, на която би трябвало вече да е улегнала дама, блондинката не спира да обикаля света и да купонясва здраво.

Синоптичката сменя гаджетата постоянно, защото не желае да свие семейно гнездо, въпреки че е вече на години за това. Преди седмици тя се е разделила с рали шампиона Мартин Чой, като се счита, че той е повдигнал въпроса за деца и тя веднага избягала.

Интересното е, че тв водещата явно е толкова отвратена от мъжете, тъй като всеки иска да я прави майка, че сякаш е обърнала резбата. Веднага след раздялата с Чой тя е заминала на море в Гърция, но не с друг мъж или сама, а с жена.

Трифонова и жената с нея се представили в гръцкия хотел просто като приятелки, но истината е малко по-различна. Гости около тяхната стая твърдят, че двете са любовници, защото нощем се чувало как правят секс.

Натали е човек на мига. Определено обича разнообразието и да се забавлява. Затова не е чудно, че е прибегнала до женски ласки, при положение че мъжете винаги я разочароват.

Източник: Crimesbg.com

,