Приказките, че любовта бързо можела да се превърне в омраза, са истина, взета от милионите примери в живота. А дали омразата е разновидност на все още бушуващата и неугаснала обич, това е друг въпрос. На който ще трябва добре да си отговори Елена от "Ергенът" - отритнатата от Евгени Генчев финалистка.

Както знаем, ударът по нея в края на предаването, беше страшен. Чак зрителите се почувстваха зле, камо ли тя. Никой не иска да е на нейно място и да види и чуе, как човекът, с когото до вчера са се държали като лудо влюбени, я отхвърля заради друга, в случая Валерия Георгиева.

В интервю сега, Елена призна, че настина се е чувствала смазана и не знаела на кой свят е поне два месеца след края на снимките. "Не бях аз, не се интересувах от нищо, бях в дупка. Е, за радост съм силна и успях да изляза от нея, съвсем сама. Сега съм добре, дори се радвам, че така се стекоха нещата, защото съм с една идея повече опит и мъдрост", каза Елена-Антоанета.

А на самия Генчев, който наскоро й се обадил да попита как е и какво прави, Елена забила звучен шамар, макар и словесен. Заявила му, че не е нужно да се чувства длъжен да й звъни, че не й дължи нищо, но и да не очаква нищо от нея.

"Зачеркнала съм миналото и искам да се знае, че при никакви обстоятелства няма да се върна към нещо, което съм изхвърлила от живота си!", попиляла го Елена.