Емилия наистина е неузнаваема, коментират потребители в мрежата!

"О, Боже! Това Емилия ли е?!" - този бе един от най-честите и спонтанни коментари по форумите в нета, след като в него изникнаха овехтели фотоси на поп фолк красавицата Емилия, датиращи отпреди 14 години.

Съпругата на Коко Динев е направо неузнаваема на тях, споделят потребители, свикнали със сегашната визия на Емилия, която повече наподобява ала "Жената Вамп". Само че в русо.

[caption id="attachment_309381" align="alignright" width="205"]Емилия сега не е това, което е била Емилия преди Емилия сега не е това, което е била Емилия преди[/caption]

Да, Емилия си е русолява и преди години, но за разлика от сега, пред погледите ни стои едно младо и видимо невинно девойче, с небрежна прическа, правена най-вероятно във фризьорския салон под блока. Гримът е семпъл и небрежен като много от потребителите са готови да се обзаложат, че Емилия си го е правила съвсем сама.

А що се отнася до дрешките, то те със сигурност са в крачка с модата, само че на онази мода, предлагаща се по пазарите и битаците. И от която всеки един от нас със сигурност се е ползвал, поне в добрите си гимназиални години.

Няма как да не отбележим, че макар и значително по-зряла от онзи период, към настоящия момент Емилия изглежда много, ама много по-добре. Дори лицето й е някак облагородено, което няма логично обяснение, предвид стила музика, в който се подвизава.

[caption id="attachment_309383" align="aligncenter" width="300"]Нищо общо с пищната красавица Емилия, нали?! Нищо общо с пищната красавица Емилия, нали?![/caption]

Но фактът си е факт. Чертите на Емилия, стилът й на гримиране и обличане, а и на поведение в обществото, се е развил в пъти и то за добро, коментират почитателите й, а и не само.

[caption id="attachment_309384" align="aligncenter" width="224"]Емилия на младини Емилия на младини[/caption]

А може би добро влияние върху певицата е оказал и бракът й с Коко Динев, който, да си го кажем честно, отдавна знае как да превърне една Пепеляшка в приказна принцеса. Браво!