Друго си е да имаш китап за усъвършенстван занаят, особено ако е по "тънката" част. С това се похвали лично Виктория Капитонова, която преди да влезе в "Ергенът" и да се напъне да сваля Виктор Стоянов, изкарала курс за майсторско фел@ци@.

Това призна публично самата рускиня, в компанията на своята дружка Дениз Хайрула (която може и да не е карала подобни курсове, но практиката да й идва отвътре)...

"Бях още в Москва, когато моя приятелка ми предложи да запишем такъв курс и аз си избрах този. Беше много интересно. Още от входа ти предлагат питие и дори настояват да пиеш, за да се отпуснеш. Пред теб има около 15-ина вида вибриращи неща, с вазелини и всичките му там такъми. Просто трябва да не ти пука и да започнеш", смее се опитната вече Виктория Капитонова.

Разбира се, тя не сподели дали и колко пъти е демонстрирала придобитите си умения пред Виктор Стоянов, но всеки може да си направи предположенията сам. Отбеляза единствено, че е важно да не си стискаш устата и зъбите по време на практиката.

Явно Виктория се е справяла добре, защото успя да не само да се добута до финала, но и да грабне голямата победа. При все, че с Ергенът не са имали и идея за сериозна връзка и продължение на отношенията след Турция. Но... така е то - отличниците знаят как се прави.