Иво Аръков не обича да пропилява любовните си ласки напразно, а винаги трябва да е за жена, която има пари. Това се доказва от всичките му сериозни връзки досега.

Преди години Иво нашумя не толкова с ролите си, колкото с любовниците си, които бяха доста известни. Той топлеше леглото на певицата Мария Илиева, която е с десетилетие по-възрастна от него, но има пари, което него най-много го интересува.

Мика Стоичкова не е по-голяма от него, но пак е богата, защото е дъщеря на Христо Стоичков, който е милионер. И около нея се завъртя, но като видя, че няма да стане зет на Камата, всичко бързо приключи.

Иво Аръков изкара и един брак за кратко. Той беше женен за рускинята Евгения, която също беше много заможна и която почина при неизяснени обстоятелства в Лондон през 2021 г.

Счита се, че доброто финансово положение на Аръков в момента е благодарение на наследство от Жени заради имоти и пари, които тя е придобила по време на брака им.

На актьора обаче това не му стига и той си е намерил нова богаташка, която да цеди. Това е Габриела Николаева, която е само на 20 г., но баща й е много заможен пловдивски бизнесмен.

По всичко изглежда, че Иво Аръков прилича на героя си от „Съни бийч“ Младен. И двамата са свалячи от класа, но за разлика от екранния си герой, актьорът от Белослав не поглежда жена с празно портмоне, което е доста жалко за един мъж и наподобява нещо като жиголо.

Източник: Crimesbg.com, Уикенд