Мислеше се за хитра Валерия Георгиева, но се оказа, че не е. Просто е поредното материално момиче, което обаче този път удари на камък. Това стана ясно след като наскоро тя окончателно приключи с Евгени Генчев и най-голямото доказателство за това е, че върна ключа от къщата му, който преди това носеше в себе си постоянно.

Да, след множество измислици и лъжливи слухове за раздялата им, Валерия и Евгени се разделиха, но причината се оказа и в нея. Пословичната стиснатост на пианиста е ясна отдавна. Близки до него не крият, че Генчо може да е сладко и интелигентно момче, но не можеш да му извадиш и два лева от джоба - дори подаръци не купувал на семейството си, което, както знаем, е богато.

Валерия обаче... тихата и уж себеотдайна кучкарка и веганка Валерия, излязла пълна материалистка. Тя си мислела, че покрай връзката си с Евгени, ще изкопчи пари от баща му Танко Генчев, който да й построи кучкарници, че и хотели за кучета ако щеш.

Е, това, разбира се, не станало, а Валерийка си показала нрава. Генчо пък осъзнал, че от нея не става ни съпруга, ни майка на децата му, защото тя реално не се интересува от това. Никой от двамата не получил това, на което се надявал и раздялата била единственото адекватно решение.

Източник: Crimesbg.com