Съпругата на Крум Савов - Мая Савова ще чукне 47 лазарника тази година. Двамата с Крум имат разлика от 16 години, което си е много, а и самата Мая определено младее. Но далеч не толкова, колкото иска да ни убеди. И признаваме, че доскоро й се получаваше, защото... нали знаете - социална мрежа, фотошоп, филтри...

Няма такъв смях: Вижте каква се показва Мая Савова в мрежата и каква е в реалността! (ШОК СНИМКИ)

Да, за годините си, Мая изглежда чудесно, но снимките, които пуска напоследък, са все по-обработени. Дотолкова, че на повечето от тях изглежда като нарисувана. Целта е ясна и тя е стягане на лицето и най-вече на овала, който реално й е отпуснат, въпреки парите и процедурите.

Няма такъв смях: Вижте каква се показва Мая Савова в мрежата и каква е в реалността! (ШОК СНИМКИ) - Снимка 2

Добре, че е "Черешката на тортата", където Савова беше сред участниците, че да ни се отворят очите за истината. Макар и там да има игра на светлини, специален грим и прочие... Но все пак огромната разлика на Мая в нета и Мая реално си пролича.

Няма такъв смях: Вижте каква се показва Мая Савова в мрежата и каква е в реалността! (ШОК СНИМКИ) - Снимка 3

Както сами виждате, на обработените от нея фотоси, тя има не стегнат, а направо изписан овал. Докато истината изобщо не е такава - виждаме доста отпуснати на места контури и ясно изразена двойна брадичка. Текстурата на кожата също не е толкова уау, колкото е на снимките.

"Абе, симпатяга си, но и ти се тръшна от тая мания по "съвършенството", дето не съществува. Я гледай бившата ти колежка Вихра Петрова колко е по-естествена", пишат потребители.