Теодора Духовникова и Захари Бахаров са не просто колеги, а близки приятели от години. Преди дни те разбуниха духовете в мрежата от Лондон, където пристигнаха за представление.

Кадърът, който взриви нета, показваше Бахаров, натоварен със своя багаж и с багажа на Теди, която ухилена и преспокойна си вървеше свободно напред и си цъкаше в телефона. А Захари като добиче й мъкнеше куфарите и чантите...

Потребители скочиха и обвиниха Духовникова, че третира Бахаров като прислужник и я нарекоха глезена лигла, която се е качила на главите на всичките си колеги от мъжки пол.

Е, явно Теодора не е точно лигла, а с Бахаров просто са си направили едно забавно фото, тъй като днес тя пусна същото, само че със сменени роли. Както виждаме, Захари вее крачоли напред, разцъква си на телефона, докато тя, натоварена с целия им багаж, се мъчи като товарно муле отзад.

"Тръгваме си от Лондон. Всичко беше точно и сега всичко е така, както трябва да бъде", смее се Теодора, очевидно прочела статиите "каква е лигла".

"Много са готини и двамата, да са здрави и да ни радват с представления още много години, че ни е писнало от халтура и чалгария", коментират техни фенове в нета.

Източник: Crimesbg.com