От яд не може в кожата си да се побере Боби Михайлов, а причината е зверската гавра с името му. Вярно е, че шефът в оставка на БФС е видял и преживял какво ли не, свързано с народното недоволство срещу него като кулминацията бе многохилядният протест на българи от цялата страна. Именно този последен протест бе и причината да си подаде оставката, въпреки че още нищо не е решено окончателно.

Днес обаче цялата държава се тресе от... музикални ритми и си припява новоизлюпената песничка за Боби Михайлов. Автор е небезвестният Гошо от Почивка, а текстът е брутален и праща бащата на Ники Михайлов директно в панделата.

Няма такъв цирк: Зверска гавра с Боби Михайлов, той изригна: Ай, ша ви... тъпаци завистливи! (ВИЖ ТУК)

"Стига, Боби, мрънка, нали джобчето ти дрънка. Той футбола ни джоби, ама немска перука носи...", тези и още ред цветисти изрази се пеят в парчето на Гошо, което само за броени часове навъртя десетки хиляди гледания.

В края на парчето, изпълнителят зове да дойде Димитър Бербатов, защото БФС вече смърдяло на фъшкии...

Близки до Борислав Михайлов разкриха, че той е меко казано бесен от чутото и директно се разпсувал като каруцар. "Ай, ша ви.... таковата, тъпаци завистливи", насосвал мъжът на Мария Петрова.

Източник: Crimesbg.com