Облечена в стилен син бански, явно изпълнителката не може да си намери горнище толкова голям размер. Гърдите й едва се побират в банските.

 

Наскоро Тита пътува до Дубай и там успя да спре дъха на местните с бюста си и чаровната усмивка. Тя не се притесняваше от жителите и излезе с пищно деколте на вечеря. Бе подбрала така роклята си, че да подчертава природните й дадености.

 

Няма такъв бюст: Тита не си намира бански

Певицата дори се почувствала неловко от начина, по който я заглеждали. Припомняме, че за гостите на държавата няма ограничения в облеклото и тя се възползвала от това.

 

Тита е една от малкото изпълнителки у нас, която се радва на естествени форми и няма никакви корекции в бюста си. Дори ритонката Катя може да й  завиди.

 

За сметка на това от снимките е видимо, че певицата е поставила още хиалурон в устните си. Последователите в мрежата казват, че изглежда добре. Ако прекали още малко обаче ефектът ще бъде обратен.

 

Христина Христова пази личния си живот далеч от хорските очи и уши. Не се появява в публичното пространство с мъж. Последното й гадже беше биячът Недко Николов, който й счупи три пръста на ръката.

Източник: Hotarena.net