Джулиана Гани иска да омаскари и задните си части

Едни задни части непипнати останаха, но и на тях е хвърлила око Джулиана Гани

Силиконката е решила да си ги коригира, пък каквото ще да става. Джулиана е една от най-честите пациентки на пластичните хирурзи, а това се превръща в плашеща мания.

Скалпелът е играл доста по тялото на плеймейтката и то по няколко път. Бюстът й е преправян и наливан със силикон толкова пъти, колкото пъти самата тя не помни вече. Но меракът на блондинката е да стане българката с най-големия бюст, похвали се самата тя.

Носът й претърпя не една или две интервенции. В мрежата подиграват тунингованата мадама, че толкова пъти е оперирала обонятелния си орган, колкото не са го правели и най-известните боксьори.

Другото горещо желание на Гани е да си направи бразилско дупе, по което луднаха доста звездни дами у нас. Също като съгражданката си Николета Лозанова, Джулката иска да се фука в най-скоро време и с тази придобивка.

Само че пластмасовата кукла е в дилема. Дали да отпраши към съседна Турция, където се оперират повечето звезди или да се довери на нашенските хирурзи.

Това обаче няма да я спре!Тъй като Джулиана Гани е решила до края на годината да зарадва новото си гадже с поредната си намеса по тялото й.

Източник: Уикенд