Мира Добрева откри късмета си извън БНТ

Водещата лекува душевните си рани, като лови шарани. По-скоро се похвали с богат улов от дъгова пъстърва. Телевизионерката призна, че всеки свободен ден тича към планината.

Тя  е страстна гъбарка и рибарка, и обича да прекарва часове сред природата.

„Където и да хвърлиш въдицата, ще изкараш риба. А в горите е пълно с гъби и прекрасни гледки“, похвали се тя. И призна, че обича да скита из Родопите, за да се зарежда с енергия   и сила за следващото житейско препятствие.А любимият й район е около Смолен, където е израснала.

За житейските проблеми на Мира Добрева се знае отдавна. С вторият си мъж, режисьора Жоро Торнев, двамата не мелят брашно от години. Въпреки че го прикриваше в началото и отказваше да признае, че имат проблеми, истината лъсна. С днешна дата двамата имат отворен брак, само че това важи само за мъжа й, не за нея, шушукат колегите й.

С години Жоро Торнев я кичи с огромни рога, като не спира да й изневерява с пиарки, колежки, журналистки и изобщо, с каквото му падне. Според горещия слух дори я посинявал, ако тя му правела забележка. Затова Мира Добрева предпочита да ходи на излетите и на почивките сама, а половинката й да прескача от креват в креват, за да са забавлява. От връзката си с режисьора има син и щерка от първото си венчило.