Като бунтарката на формата "Ергенът" се изявява плюс сайз моделът Пам Велидис, която показа, че е много повече от простите кифли, нарекли я "дюнер". Че лигавата и тунингована до зъби Габи няма и грам от интелектуалния потенциал на Пам, стана ясно още в първия епизод. Но как ли ще изквичи като разбере какво е правила Велидис за... мъж?!

Това разказа самата Пам, признавайки, че е бил един от най-красивите й моменти. Чаровницата, пълна с идеи, направила изненада на мъж като му подарила... цвете. Кой е казал, че само силният пол трябва да прави подобни жестове?!

"Подарих цвете на мъж, но не роза, разбира се. Търсих и намерих истинско цвете, което му навяваше спомени за миналото. Знаех това и това ми беше идеята, да го върна към онези моменти. Нямате представа как се усмихна и как целият засия като видя цветето. А аз се почувствах наистина щастлива, че съм го зарадвала", разказва Велидис.

Не е ясно дали пищната сладурана е имала връзка с въпросния, или са били просто приятели, но според нея това не е важно. "Важното е да бъдеш цвете ти самият и да носиш аромат и радост на околните, ако е възможно всеки ден. Повече цвят и по-малко бодли. Хората имаме у себе си и от двете, но нека да вадим на показ първото", очарова мрежата червенокоската.