Съпругата му обяви в медиите, че го напуска и подаде молба за развод, а той си го... премести от единия, в другия крачол. И продължи напред. Да, не е нужно май дори да уточняваме, че става дума за Благой Георгиев - че за кого другиго?!

Не стига, че на Благо не му дреме за поредния провален брак с Полина Спасова, ами се оказва, че е зарязал и старата си любовница Татяна, с която ги събраха в Сървайвър. А и защо да не я зареже, като на нея вече се е нагледал и наситил?! Има къде-къде по-нова и интересна "хапка", както и бройка за тефтерчето му.

Някои ще се учудят, но други, които следят формата Сървайвър - не. Става дума за устатата и шеметна актриса Снежана Макавеева, която е прочута отдавна с лекия си нрав към мъжете, а и любовта към чашката и някои забранени субстанции.

Да, тя и Джизъса не можеха да се гледат в началото на формата, защото Благой я изгони от племето на Известните. Вчера обаче, преди да напусне шоуто заедно с Чефо, Снежана опули всички с коренна промяна в отношението си към Георгиев. "Искам да съм още с него, яд ме е само затова, че трябва да си тръгна от Благо", изцепи се Снежана.

А източници от кухнята на предаването разкриха "под сурдинка", че двамата вече са изконсумирали новопоявилата се химия. Е, остатъкът и пълната програма явно са оставени за навън.