Не са малко известните личности у нас, сгащени да шофират пияни или дрогирани. Нито един от тях обаче не получи такава масова сеч и разсипия от колегите си, както Диона. Причината ли?! Причината е в самата нея и не, защото е елементарна или чалгарка, а защото е нагла.

Докато предишните провинени имаха доблестта да признаят грешките си, да укорят себе си и да помолят за прошка, Диона дори не се замисли за това. Нейната тактика е да отрича. Да отрича до дупка и да лъже най-гнусно за очевидни неща. Пила била Нурофен, хайде бе...

Ето защо не само колеги от поп фолка, но и творци от други области скочиха срещу нея публично. Михаил Билалов предложи новата й песен да се казва "Вашата наглост е престъпна", Коцето и Андреа разиграха сценки с Колдрекс и Нурофен в колите си, Филип Буков заяви, че тръгва с трамвая, където лекарства не му трябват, а Ваня Джаферович написа на табела в заведението си, че в него Нурофен и прахчета за настинка не се предлагат.

Сигурни сме, че ще има и още отзиви, както и сме сигурни, че Диона е изринала земята от яд. Но така е, Дионче, човек има свобода за решенията си, но трябва да си носи и последиците от тях.

Източник: Crimesbg.com