Сватбата на Златка Райкова и Карен Хачатрян вече е факт и двамата са съпрузи по закон. Плеймейтката грееше от щастие по време на венчавката, но близки до двойката разкриха, че усмивката й е била леко пресилена. Защото не всичко е по мед и масло.

Лъсна и истината защо на много от фотосите младоженецът изглежда сериозен и замислен. Причината е, че най-важните хора в живота му до момента - неговите родители, бойкотираха церемонията и не уважиха събитието. Как да го уважат, като не понасят булката?!

Двамата били категорично против синът им да се жени за бръмчалка, обиколила сума ти мъже из цяла София, за която се носят легенди. Те нямали против това, че Златка има дете от Благой Георгиев - това бил най-малкият проблем, а славата, която си е спечелила от "славните" кифленски години.

На всичко отгоре Златка е с около десетина години по-голяма от Карен, което за момента не било пречка, но в бъдеще кой знае... Затова родителите на арменеца не само не отишли на сватбата, но и казали на сина си, че не искат жена му да стъпва в дома им.

"Живей с нея, прави, каквото решиш, голям си. Но тук не я искаме!", отсекли те. Случаят е напълно сходен с този на Светлана Гущерова, която от вече толкова години е в немилост, а свекърът й Добромир Гущеров не се е доближавал до нея и за снимка.

Източник: Crimesbg.com