Вторият ерген на България - Евгени Генчев, задмина предшественика си Виктор Стоянов. Пианистът успя да се набута в телевизията и то не в коя да е, а баш в националната Би Ти Ви, където ще има свое предаване. Той ще бъде водещ на "Коя е тази песен?", а кастингът за участници започна още от 25 юли.

В предаването ще трябва да се отгатват песни и имена на изпълнители от всички стилове и всички епохи, като определено обещава да бъде интересно за меломаните. Пита се обаче защо точно Генчев ще е водещ, толкова ли се свършиха известните лица на изпълнители у нас?!

Потребители в нета вече нададоха вой и заявиха, че им е писнало да си пускат телевизорите, а лицето на наш Генчо да е навсякъде. "Ама спрете се, бе! По предавания го каниха, в Капките гост беше, при Сашо Кадиев беше, къде ли не беше... Шубе ме е вече хладилника си да отворя, че това дребното да не се покаже и там", пишат в нета зевзеци.

А хора от медията подшушнаха, че Генчев се е набутал за водещ, благодарение на парите на баща си Танко Генчев, който е доста богат. Последният има и цял комплекс от разкошни вилички в Тайланд, където обещал на продуцентите и ръководството да почиват почти безплатно, когато си поискат. Е, сделката си струва а?!

Източник: Crimesbg.com