За пореден път пластмасовата бръмчалка Джулиана Гани показа колко й е и моралът, и акълът, и чувството за срам. Женицата, която е майка на едно вече пораснало момченце и която ще роди второто си всеки момент, пет пари не дава за друго, освен за собственото си его.

Няма ни акъл, ни срам: Джулиана Гани ще роди всеки момент, а се пусна чисто г@ла! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

В момента тя е на почивка в Италия, но вместо хилядите забележителности там, счете за по-подходящо да покаже на потребителите вимето си (от което вече ни се повръща, толкова сме се нагледали)...

Пита се какво прави мъжът й Теодор Гецов, та не вземе да й дръпне малко юздите и да я накара да се държи подобаващо и адекватно, но явно и той е същият като нея, щом са се събрали.

Няма ни акъл, ни срам: Джулиана Гани ще роди всеки момент, а се пусна чисто г@ла! (БРУТАЛНИ СНИМКИ) - Снимка 2

Джулиана Гани се показа чисто г@ла във ваната като е акцентирала на ремонтираните си балкони, буквално преливащи от хавлията й. "Вижте ме каква съм изкусителна", драпа да покаже Ганито, но на всички вече им е писнало от пошлостите й.

Хората директно я попитаха няма ли друго важно за нея в този живот и обича ли изобщо някого или нещо, освен изкуствените си придобивки. Разбира се, Джулката не се интересува от чуждо мнение и бичи пошлости на килограм, но пък иначе нямаше да е тя.

"Ох, нямам търпение да я видя след десетина годинки каква карикатура на себе си ще прилича. Тя сега е изхабена тотално, та после", хранят я в нета.