Без грам милост и разбиране се отнесе Георги Милчев - Годжи към горкия Николаос Цитиридис, който преди дни на няколко пъти не се сдържа и се разплака в ефир. Знаем, че след четири години на екран, Би Ти Ви реши да спре шоуто му и го остави на улицата, заедно с екипа му.

Вместо да прояви съчувствие обаче, предшественикът му от Ку-ку бенд - Годжи, сипа сол в раната и се подигра с него. "Щели да заменят "Шоуто на Слави", щели да бъдат велики и несравними. Щели... Големи реклами бяха, голямо нещо, а какво стана - първо го пускаха всеки ден по едни час, после по половин час, после само в петък и сега - чаооо, аривидерчи! Разбирамо", ехидно се подсмихва Годжи, но това в случая не му прави чест - поне според болшинството от потребителите.

"Не бива така. Защото Цитиридис нито ги е изгонил, нито им е направил мръсно - Слави Трифонов сам и доброволно напусна, от Би Ти Ви го канеха да остане. А и Годжи може да бъде по-внимателен дори само затова, че момчето е на годините на сина му. Кому е нужна такава злоба", коментират възмутени потребители, явно симпатизанти на "гърчето".

Колкото до уволнения Николаос, говори се, че скоро отново ще се върне на екран и то дори в същата телевизия, но лично нас доста ни съмнява. Предвид факта, че Би Ти Ви го обиди жестоко.

Източник: Crimesbg.com