Мария вече няма как да се дърпа, Гущеров е категоричен!

Миньончето на чалгата Мария вече няма как да се дърпа. Тя получи изричен и категоричен ултиматум от гаджето си Християн Гущеров, който я подчини на волята си. А тя е да има дете. Това разкриха близки до бизнесмена милионер.

От няколко седмици насам Мария стриктно посещава клиника "Надежда" в столицата, където системно й поставят инжекции за по-лесно забременяване. Защото Гущеров може да се грижи като истински баща за щерка й Марая, но чашата на търпението му прелива и той настоява за своя собствена рожба.

[caption id="attachment_313317" align="alignright" width="300"]Мария най-сетне клекна, само за да задържи Християн Гущеров до себе си Мария най-сетне клекна, само за да задържи Християн Гущеров до себе си[/caption]

Припомняме, че Мария отдавна е обещала на Християн Гущеров да го дари с дете, но по-скоро това си оставаше само на приказки. Мария се бе съсредоточила единствено върху кариерата си и манията по фотосесии и не искаше да чуе да разваля перфектната си фигура с втора бременност.

"Мария се опитваше да протака нещата, колкото е възможно повече време, но моментът настъпи. След скандала с Християн Гущеров, който побесня от натуралните й снимки в последния видеоклип, тя вече няма накъде да отстъпва. Стана й ясно, че ако сега не направи нещо, за да го умилостиви, това може да е краят на отношенията им. А тя не може да си представи да живее без подкрепата на Гущеров. Затова и чинно тръгна на терапия в болницата", разкриват близки до Мария и Гущеров.

Първият път, когато Мария роди щерка си Марая, тя също използваше помощта на епруветка, тъй като има хормонални проблеми и не е в състояние да зачене по естествен начин. Сега тя и Гущеров се надяват да се сдобият със син, тъй като това била мечтата на бизнесмена милионер.

А и в крайна сметка Мария предпочела да зареже кариерата си за около година, но да не се лиши от скъпите подаръци, екзотични пътешествия и охолен живот, които й осигурява Християн Гущеров.