Да си родител на две, вече поотраснали деца, при това момичета, а да им даваш такъв "пример"... Що за човек трябва да си?! Това се питат потребители в нета, станали свидетели на поредните снимки на Славена Вътова, на които тя видимо показва и акцентира на бюста си.

Както и видно, бившата Мис България си е оправила провисналия навремето силикон и сега се пъчи с нови апетитни бомби. Малко нередно е обаче да се показваш като крава за разплод, обсъждат я в мрежата, още повече, че тези фотоси ще ги гледат и приятелчета на децата ти, които после ще им се подиграват.

Няма ли срам от децата си?! След като Бербо я нарита, Славена Вътова си извади бомбите на показ в търсене на спонсор! (СНИМКИ)

Явно обаче Вътова изобщо не мисли за това, защото е закъсала за пари и плаче за охолния живот, с който бе свикнала. След като мъжът й Юлиян Цолов бе погнат за разследване на измами и кражби, а домът им бе отнет, Славена се побърка.

Няма ли срам от децата си?! След като Бербо я нарита, Славена Вътова си извади бомбите на показ в търсене на спонсор! (СНИМКИ) - Снимка 2

Тя моментално се върна при бившия си любовник Димитър Бербатов, който наскоро се отегчи от нея и я нарита, а и предпочете жена си Елена пред нея. Има си хас да бе решил друго...

Бербо цъкаше на Славенчето по около 10 бона месечно, за да живее добре с щерките си, но кранчето вече спря. Е, очевидно Вътова не си губи времето, а се зае да си търси нов спонсор. Дали ще го открие и за колко време, е друг въпрос.