Асен Блатечки се прецака яко

Диляна Попова окончателно отряза пътя на буйният актьор към сърцето си. То вече е заето от нов мъж. Определено двамата са в синхрон, той дори гледа хлапака й от Блатечки.

Бурна, взривоопасна се оказа любовта на синеоката моделка и актриса и Асен Блатечки.Двамата се радват на общ син Борил, по когото разпределят грижите си и дотам.

Още докато бе в обятията на първата си жена, режисьорката Катерина Горанова, той залитна по чаровната Диляна. Любовта им пламна на снимачната площадка и те не спираха в началото яростно да отричат връзката им.

Няма лъжа, няма измама!Блатечки ще се „хапе“,Диляна ловна богаташ(Фото)

Но след като Диляна Попова наду корема, истината лъсна.След това Асен Блатечки циркулираше между двете се жени, после се установи при манекенката, но престоят му бе кратък.

Той бе белязан със скандали и раздели, след което двойката се паряса окончателно. Колкото и да се опитваха да стоплят отношенията си, буйния  и непокорен нрав на Асен Блатечки, както и трайното му залитане по фусти, доведе до край в отношенията със синеочката.

Но вече Диляна Попова е спокойна с новото си гадже. Според слуховете той е заможен ресторантьор и се грижи всеотдайно за Борил. Момчето е втори клас в Музикалното училище и е доста буйно.

Диляна прави всичко възможно да озапти енергията му, като го записва в различни извънкласни занимания. Таткото Блатечки също има ярко присъствие в живота на наследника си.

„Един ден ще се хапе, че е изпуснал Деляна, ама вече ще е късно“, коментират го в нета.

Източник: Уикенд