Само дни от старта на „Ергенът“ спекулациите не спират

Не спират да се спрягат и името на евентуалната победителка, пленила сърцето на ергенът Евгени Генчев.

Зрителите останаха в шок от момите, които участват в любовното шоу по Би Ти Ви. Море от екстеншъни, силикон, хиулорони  пластмаса зае ефира, а простотията на много от участничките идва в повече.

33-годишният пианист, завладял световните сцени с дарбата си, също често остава безмълвен от грозните думи и реакции на някои от момите.

Няма лъжа, няма измама: Жената на Наум Шопов се „изпусна“ коя е победителката в „Ергенът“(Доказателство)

Свикнал на друго отношение и обноски, възпитаният ерген няма нищо общо с предшественика си, фитнес инструктора Виктор Стоянов. Евгени се шашна от женския бой между детегледачката Теодора и танцьорката Мони, след което Теодора си тръгна завинаги от шоуто.

Но наред с интригите във втория сезон на „Ергенът“, все по-усилено се говори, че бесарабската българка Ирина Карабаджак е грабнала сърцето на световноизвестния музикант и е получила пръстен от него. А той останал влюбен и двамата били гаджета и след края на риалити формата.

Това разкри неволно жената на водещия Наум Шопов. Теа Минкова публикува видео, на което тя  и Наум, заедно с ергенът Евгени и една мома, в гръб, гледат епизод на шоуто.Но очертанията на тялото й и цвета на косата „издават“, че това вероятно е бесарабската българка Ирина.