Няма лабаво при нея - сватби до дупка и това е! Да, Зара от Биг Брадър отново стана булка и вече носи фамилията Лахиф. Това оповести самата тя в профила си в мрежата и очевидно е повече от щастлива.

Новият й съпруг също е спортист (не сме и очаквали да е друг, предвид манията на Зара към фитнеса и спорта) и се казва Макс Лахиф. Той е играч на ръгби и е доста популярен в средите си. Зара още не е разказала кога и как са се запознали, даже не го беше показвала като свое гадже, но... знаем я, че е експанзивна и с това е известна.

Точно заради буйния си темперамент тя успя да омае преди години и покойният вече Христо Сираков. Ицо Стоте манекенки на няколко пъти признаваше, че Зара е една от малкото жени, които са успели да влязат в съзнанието му и връзката му с тях не е била просто креватно забавление.

Преди настоящия си нов брак, Зара също беше омъжена. Тя няколко години беше съпруга на австралиеца Ерик Уотсън, също спортист, но съвместното им съжителство изтрая сравнително кратко. Двамата обясниха, че не си паснали като характери и... развод.

Колкото до самата булка, от доста време тя е полудяла до пълно вманиачаване по фитнеса и най-вече по силовите тренировки. Благодарение на това се сдоби с откровено мъжко тяло, че и лице, а потребителите не й спестиха мнението си.