Срам, позор, вулгарност! Малко са тези думи за това, което направи Виктория Капитонова, въпреки че беше ясно, че рано или късно ще стигне дотам. Защо ли?! Ами, защото е алчна за пари, а реално няма нито знанията, нито уменията да си ги изкара сама - освен по този начин.

Да, рускинята се пусна в продажба. Тя продава себе си за пари и офертите са качени лично от нея в мрежата. Като пример ще посочим, че цял ден насаме с нея, струва на мераклията 3000 лева. Далеч по-евтино е ако отидете на брънч с Викито, но тогава ще сте не само двамата, а общо петима души, всеки от които ще трябва да й кихне по 500 кинта.

Няма измама: Виктория Капитонова се продава за 3 бона! (ето офертите й в нета - ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

За лична вечеря с Капитонова ще ви трябват 1500 лева, а да я наемете за свой ментор за половин година, ще ви излезе 10 бона. Толкова! Ако щете...

Няма измама: Виктория Капитонова се продава за 3 бона! (ето офертите й в нета - ШОКИРАЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Рускинята ударно заора под дъното с това си решение, а обяснението й е, че била известна личност и можела да си го позволи. Пита се обаче с какво е известна и дава ли си сметка, че всъщност май само с това, че е известна. Къде се бута редом до личности като милиардера Уорън Бъфет, който отправи подобно предложение на феновете си срещу заплащане - но къде е той, къде е Викито?! Смях.

И още нещо - надали този, който кихне исканите суми на Капитонова, ще се задоволи само да я гледа и да й слуша глупостите, сещате се...

Източник: Crimesbg.com