Деси Стоянова преживя чудовищен удар в края на миналата година, когато в последните дни на ноември изгуби мъжа на живота си - своя съпруг Велислав Русев, баща и на двете й деца. Загубата за водещата е крайно тежка и тя слезе от ефир, макар и за кратко.

После се върна обратно в "Преди обед" - не, защото се е съвзела, а именно, за да се съвземе от болката, надявайки се на работата и ангажиментите. Преди часове в ефир Деси разкри как върви животът й сама с децата и сподели решението, което е взела.

Макар да не са минали още два месеца от гибелта на Велислав, Деси е категорична, че децата й се нуждаят от нещо, което да ги разсейва, не по-малко от нея. И понеже това не може да бъде само училището, тя ги взима и всеки уикенд тримата отиват някъде.

"Не пропускаме. Или сме в чужбина, или някъде в България, но пътуваме. Пътуваме много и това е един вид терапия за всички", каза Стоянова, която трябваше да откаже поканата на колегата си Петър Дочев за премиерата му в началото на февруари. "Няма да мога, защото тогава ще заминаваме за Виена", сподели Десислава.

В спектакъла, който предстои, Петър Дочев пък ще дели сцената с реалната си любима в живота - Ирмена Чичикова.

Източник: Crimesbg.com