Черната Златка шокира преди минути мрежата с вида си. Всъщност повече върви да я наречем с пълното й име - Златка Димитрова, защото "черната" вече не й отива. Защо ли?! Ами просто, защото не е черна.

Златито се барна с коса в откровено светли тонове като предполагаме, че това е нейната коса, а не е наденала перука (макар да не изключваме и този вариант). Димитрова се е щракнала отблизо, но кой знае защо някои я обвиниха, че пунтира Ким Кардашиян.

"Ти какво сега, на Ким Кардашиян ли се правиш?! Как пък всички не спряхте да я имитирате тая?! Хем не си приличате, хем не е и кой знае каква хубавица. Ей, полудяхте!", коментират в нета потребители.

Другото, което направи силно впечатление на всички е, че Златка е крайно изпосталяла. Лицето й е направо дълго и триъгълно като чертите й са изострени. Ако е правила това в дерматологичен салон, си е чиста глупост, убедени са дами. А ако е фотошоп, също тотално се е объркала в представите си за красота.

Някои подозират, че промяната у Златка се дължи на някакви кофти настроения покрай липсата на сериозен мъж до нея. Знаем, че от доста време насам тя е сингъл и необвързана.