В социалните мрежи създава впечатление, че е спряла този процес. Всъщност това се дължи на програма, която смъква поне десет години от лицето й.

60-годишната вдовица на мафиотския бос Илия Павлов се увлича в използването на  FaceApp, но нейна приятелка показа как всъщност изгледа Павлова без минаването на снимките през програмата.

Кадърът дава ясна представа как изглежда Павлова в реалността.

Няма да я познаете: Как изглежда необработена снимка на Дарина Павлова

Дарина полага големи усилия, за да изглежда добре и това трябва да бъде признато. За годините си изглежда перфектно и я съветваме да спре да се прави на 20-годишна, защото няма нищо лошо в това човек да остарява с достойнство. Другото просто не й отива.

Наскоро тя присъства на частно парти в Маями заедно с холивудската звезда Леонардо ди Каприо. Актьорът произнесе реч на тема благотворителност, която обиколи социалните мрежи по света. А както е известно, Павлова е от големите дарители за каузи на световни знаменитости.

Тя периодично разчувства онлайн търсачите на силни усещания със снимки от любовната им история с Илия Павлов.

"Обещахме си един на друг, че никога няма да се сбогуваме. Обещахме си, че винаги ще бъдем заедно, дори когато не сме. Толкова ми липсваш, въпреки че никога не си оставил сърцето, мислите и мечтите ми!", написа Павлова.

Източник: blitz.bg