Тази малко момиченце вече е на 29 години и е една от най-известните жени в България!

Виждате ли тази малка сладурана?! Момиченцето е на една годинка - чаровно усмихнато, застанало за снимка в едно от старите нашенски фото студиа. Да, детето е сладко, но какво го отличава от останалите деца, ще попитат читателите.

[caption id="attachment_313821" align="alignright" width="207"]Златка Димитрова като момиченце Да, това малко и сладко момиченце, е Златка Димитрова[/caption]

Може би само това, че днес това малко момиченце е една от най-известните жени у нас, а именно Златка Димитрова или Черната Златка. Златка Димитрова, която грабна победата в миналия сезон на Вип Брадър, е сред най-одумваните звезди в България - едни я обичат, други я мразят, но важното е, че никой не остава безразличен към особата, а и изцепките й.

И с право, тъй като Златка Димитрова постоянно се променя. От предизвикателна, но средностатистична плеймейтка, Златка се превърна в жена, която е посветила живота си на благотворителност и грижа към хората. Освен това тя започна упорито да заляга над книгите, по съвет на приятелката си Кристина Патрашкова и по всичко личи, че вече има напредък, макар и скромен.

Самата Златка Димитрова публикува във Фейсбук страницата си своята снимка като малко момиченце като уточни, че фотосът е правен преди цели 28 години. "Голяма си сладурана. Все така хубава и лъчезарна си и днес", коментираха фенове под снимката на малкото момиченце.

[caption id="attachment_313823" align="aligncenter" width="300"]В тази красавица се превърна малкото момиченце В тази красавица се превърна малкото момиченце[/caption]

По всичко личи, че животът на Златка Димитрова най-сетне намери смисъл в това, което си е поставила за цел и не спира да прави, а именно да помага. Единственото, което още тормози сърцето й, е въпросът кога най-сетне любимият й Миро ще се разведе и ще я направи законна своя съпруга.

А може би спомените и носталгията на Златка Димитрова към детството са породени от нарастващото й желание да стане родител и да има свое дете - защо не и момиченце, като това на снимката.