Аделина Радева е неузнаваема без грим

Водещата от телевизията майка бе ловната да обядва в централно столично заведение. Компания й правеше приятелка. Аделина бе без грим и направо неузнаваема, твърдят клиенти на заведението.

Хората наоколо я разпознали единствено по специфичния тембър на гласа й, който всяка вечер ни залива от малкия екран за вечерните новини.

Очевидно телевизионерката е доста уверена в себе си, щом шпори софийските улици без професионални мазила по лицето си. За разлика от свои колежки, които не излизат дори да си хвърлят боклука, без да са щедро гримирани,

Аделина ходи по улиците без шапка и тъмни очила, за да се крие от любопитните.

И сега, в кафенето, тя спокойно разправяше лакърдии на дружката си, като не спираше да пафка цигара от цигара. Единственото, на което строго държи новинарката е фигурата й, която поддържа с диети и тренировки.

Телевизионната звезда нямала и притеснение заради мъжа си, с когото от доста години са заедно и са щастливо женени. Звездата чакала с нетърпение отпуската си, за да отпрашат с половинката си в съседна Гърция.

В южната ни съседка Аделина Радева е живяла повече от десетина лета, преди да се върне в родината и да стане една от водещите журналистки в медиите.

Източник: Ретро