Дарина Павлова се появи на 80-тото издание на филмовия фестивал във Венеция  прозрачна рокля, която разкри прелестите й.

Поведението й не пасва на годините й, възмущават се в мрежата. Тя побърза да сподели снимки. 60-годишната вдовица на Илия Павлов конкурира 30-годишните. Милионерката нажежава страстите в социалните мрежи. "Участието в amfar в магическата Венеция винаги е невероятно", написа Мадам Мулти, както наричат от години вдовицата на бизнесмена Илия Павлов. Тя не спира да демонстрира бляскавия си начин на живот в компанията на световни звезди.

Във фестивалната надпревара взимат участие общо 23 филма. Най-много са американските-цели 7, а още 6 са италиански.

Няма да повярвате как се появи Дарина Павлова на кинофестивала във Венеция (СНИМКА)

Новото около Дарина Павлова е, че продуцира филм  за Борис  III. Говори се, че главната роля ще изиграе не кой да е, а именно Антонио Бандерас. Главният сценарист на лентата е чужденец. Продуцентът дори попита Бандерас: „Искаш ли да играеш царя?“. „Да!“-- отговори той. В крайна сметка информацията засега е доста оскъдна.

Брюнетката ще проведе кастинг за български актьори този месец, които ще се проведе в „Ню Бояна“. Филмът ще бъде заснет на английски, а ще излезе с български субтитри.

Милионерката почива това лято в Гърция. Тя бе в компанията на порасналия си вече син. Преди време Дарина Павлова бе споделяла в интервю, че синът й е много влюбчив и винаги дава всичко от себе си в една връзка.

Източник: blitz.bg