Мира изпадна в абсолютна забрава, младите вече дори не знаят коя е тя!

Въпреки че още е едва 31-годишна, с музикалната кариера на Мира изглежда свършено. Тя не е издавала хит от много дълго време. Преди около месец излезе новата й песен, която е съвместно с оркестър "Фаворит" и се казва "Лале, лале". Тя обаче се оказа пълен провал и не помогна с нищо за връщането на славата й. Проучване на Kliuki.bg установи, че сред попфолк феновете на възраст между 13 и 20 години едва 10% са чували за Мира, но не знаят нейна песен.

[caption id="attachment_325423" align="alignright" width="300"]Мира вече е на дъното Мира вече е на дъното[/caption]

А бяха други времена за тази певица. Тя изгря през 1999 година, когато спечели награда за млад изпълнител на "Тракия фолк" с песента "20 век". Последваха много силни години за Мира, апогеят на които беше между 2000 и 2006 година. Тогава тя стана част от компанията на "Пайнер" и записа много големи хитове в дует с Милко Калайджиев, както и самостоятелни. Залезът на Мира обаче започна с напускането на "Пайнер" и подписването с "Диапазон Рекърдс" през 2012 година. Това за нея се получи като край преди края.

Сега Мира издава по 1-2 песни на година, което е твърде малко, но средствата й достигат само дотам, а и явно компанията не й оказва необходимата подкрепа. Това е и причината певицата да няма много предложения за участия, а знаем, че именно от тях изпълнителите се сдобиват с най-много приходи. Безпаричието е накарало Мира дори да заработва допълнително като сервитьорка в софийска кръчма, което е истинско падение за нея.

Припомнете си или научете коя всъщност е Мира със следващото видео!