Питанките около звездното семейство на Мария Игнатова и мъжа й Ивайло Цветков-Нойзи продължават

От снимките, с които залива нета става ясно, че водещата и актриса Мария Игнатова е на морска ваканция. Русата фурия обаче е сама,  без мъжа си Нойзи. И докато всеки се чуди къде е той  и дали двойката се е разделила окончателно, той изненада последователите си в Инстаграм.

Интелектуалецът показа снимка как се гушка със знойна мадама. Двамата са на концерт на „Металика“ и по всичко личи, че са доста близки.

„Е, Нойзи не си губи времето! Докато Мария го раздава непукист и пръска сексапил на плажа, той вече се гушка с друга мадама“, побързаха да нападнат мъжа на Мария Игнатова.

Причината за бързият хейт може би е заради това, че не наказаха Нойзи както се полага. Той бе пипнат да шофира наквасен яко с алкохол, бе съден, но му лепнаха само условна присъда, като не му отнеха автомобила, което предизвика отрицателната реакция на хората.

А красивата брюнетка, с която се гушка, се оказа порасналата му дъщеря Анна Цветкова. Под общата им снимка реакцията на Игнатова изненада, тя сложи сърчица и усмихнати човечета.

Според запознати обаче топлата реакция на телевизионната водеща е заради Анна, а не за баща й Нойзи, на когото Мария не е простила изобщо.

Източник: Crimesbg.com