Мария Игнатова, като всяка влюбена жена, която е хлътнала дотам, че да изгуби част от разума си, представяше мъжа си за подобие на осмото чудо. Тя никога не е хвалила Димитър Рачков, но с Ивайло Цветков - Нойзи направо се на@ка. То не беше съвършен, то не беше свръхинтелигентен, то не беше едва ли не гениален... И, разбира се, уникалният джентълмен.

Е, май ще се окаже, че етикетите за него са доста пресилени, както още от началото на връзката им смятат и близки до нея хора, и потребители в нета. Видя се как Нойзи седи с ръце в джобовете, докато Мария чу готви и чисти в "Черешката на тортата", видя се и как с лекота се премести да живее в бащината й къща.

Нойзи обаче не само се възползвал от имотите и парите на Игнатова, но и не спирал да й дава акъл и да я наставлява. Наскоро блондинката призна, че изпитва ужас от зъболекари и само като седне на стола, й прилошава. "Само аз ли съм такава?!", смееше се тя в нета.

Източници, близки до семейството им разкриха потресени, че вместо да я разбере и да я успокоява, Цветков й се карал за този страх, все едно говори на дете.

"Как може?! На 44 години си, а се излагаш като някоя вчерашна пикла! Стегни се и се развивай правилно! Че, на всичко отгоре, го обявяваш публично, все едно е някаква гордост", намилал й Нойзи.