Някои унижения просто нямат край. Това може да се каже за сагата между Слави Трифонов и Мартина Огнянова.

Двамата се разделиха в началото на 2014 г., след като стана ясно, че месеци наред тя му е изневерявала с боксьора Коко Колев. И до днес живее с него и има две деца от него, но парите не стигат, защото и двамата нямат доходоносни професии.

Затова Мартина се е заела да разпродава всички подаръци от Слави. Те са предимно дрехи, дамски чанти и обувки. Интересното е, че са толкова много, че ако успее да продаде всичките, макар и на занижени цени, защото са отпреди 10 години и нагоре, може да се издържа с тези пари поне 2 години, понеже са на най-големите световни марки.

Така на практика се получава интересната ситуация, че лидерът на „Има такъв народ“ днес издържа жената, която го направи за смях, която му изневери и избяга с друг.

Унижението за Слави е голямо, защото за 3 години той е похарчил много пари за Мартина, а тя се отнесе така с него. Шоуменът се опитваше с пари да компенсира възрастовата разлика, която е около 20 години, но не успя.

Другата причина, поради която се счита, че балерината е зарязала началника си, е фактът, че той не иска деца. Тя жадувала да стане майка, докато Трифонов никога не е искал дете, защото то би пречило да развитието му в професионален план.

Източник: Уикенд