Скандалната щерка на Орхан Мурад, която вече не поддържа никакви взаимоотношения с него, Сузанита си търси нов мъж. За целта тя пусна нещо като обява в социалните мрежи.

В публикацията на Сузи се казва, че си търси компания за Испания, където й се налага да бъде в края на месеца. Приятелката, с която е трябвало да пътува, няма да може да дойде с нея и затова младата майка търси други варианти.

Разбира се, Сузанита се опитва да скрие, че си търси мъж, а се прави, че просто не й се пътува сама. Истината обаче е, че след като Марк я заряза, тя не спира да си търси мъж и жадува за някого в леглото си.

Сузанита е развратна още от 14-годишна, когато започна да пее. Макар да няма таланта на баща си, с разголено тяло и провокации успя да извади няколко песни.

Днес обаче пеенето изглежда зад гърба й, тъй като е бездарна. Затова си търси мъж, който да я издържа, след като баща й я остави да се оправя сама.

Как издържа бебето си, не е ясно. Сузанита се нуждае спешно от мъж с пари, защото в противен случай рискува да не може дори да се прехранва.

Бившата певица твърди, че отива в Испания по работа. А може би ще си търси там работа, защото финансовото й положение е плачевно.

Източник: Crimesbg.com