Някогашната любовница на Сашо Майонезата и Калин Терзийски днес си припомня дните, когато мъже я издържаха заради определени услуги и сякаш споменът й не е никак горчив.

Така можем да обясним провокативната, меко казано, снимка, която Елен Колева публикува в социалните мрежи. На нея тя е с чорапи над коляното, присъщи на леките жени, и обувки на 15-сантиметрови токчета.

Последователите й дори пишат, че така облечена прилича на жрица на любовта, която чака поредния си клиент. Определено подобни фотоси не правят чест на актрисата.

С такива снимки Колева няма да си намери мъж за семейство. 38-годишната звезда от „Шивачки“ е напът да изпусне всички влакове за семеен живот. Още е без сериозна връзка и няма деца, а кой мъж би се хванал да му ражда деца жена, която се облича така? Не и интелигентният, със сигурност.

Има и друг нюанс на публикацията й. Елен е доста закъсала за пари и това е от години. Почти никой не я търси за роли в киното, а само с театър трудно можеш да живееш в наши дни.

Повече от ясно е, че една елитна жрица на любовта печели повече от нея на месец. Дали актрисата не си мечтае за смяна на професията? И да мечтае, едва ли ще посмее, не и в България. В чужбина обаче нищо не се знае, а Колева обича да пътува зад граница.

Източник: Уикенд