Победителят от „Сървайвър“ Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса изрева пред bTV, че към момента е на сухо.

 

Ново 20! На Джизъса му втръснали кукли с корекции

За никого не е тайна, че той е прясно разведен. Това обаче не го е обезсърчило и разкрива, че в момента е в процес на търсене на момиче, но има и едно условие – да е без корекции.

Твърди, че обича естествената красота и ако отново някоя дама успее да плени сърцето му, то тя не трябва да е лягала под скалпела на естетичната хирургия. Странното е, че досега не е показвал, че си пада по мадами без корекции предвид предишните му връзки, очевидно е получил ново провидение.

 

Освен това не пропусна да изреве, че често пъти писанията по медиите го огорчават и че обикновено написаното е далеч от истината. Макар да има много да разказва за жените, с които е бил, твърди, че ще запази мълчание, за да запази честта му. Да не пропускаме и факта, че няколко от тях са майки на децата му. Убеден е, че няма да срещне в дискотеките търсеното от него момиче.

 

Твърди, че го боли, че все още не е успял да изгради стабилно и сплотено семейство, каквото родителите му са го учили. За изненада на всички сподели, че в свободното си време обожава да служа Вивалди, Бетовен и Моцарт, но естествено слуша чалга на всяко излизане. Накрая заключава, че без вяра не си човек.

Източник: lupa.bg