По всичко личи, че паркетният лъв Евгени Минчев, е решил да сменя попрището. Преди броени дни той и асистентът му били засечени от папараци да влизат в арт магазин, откъдето напазарували две големи бели платна и пособия за рисуване.

 

Макар Лорда да настоявал да си вземе от най-скъпите бои, на касата му предложили такива от 16 лв. с уверението, че ще му свършат същата работа. В края продавачката допълнила, че нямат от другите.

 

Ново 20! Евгени Минчев сменя попрището

След като си помислил, че искат да го прецакат в качеството, Евгени Минчев си тръгнал разочарован от магазина. За никого не е тайна, че претенциите му са до небесата и винаги държи да купува най-скъпото.

 

Прави впечатление, че Евгени е видимо отслабнал. В студения декемврийски следобед бил пременен с тъмночервени кожени обувки на черна платформа, елегантно дълго палто и видимо скъп шал на синьо каре. Всичко това било съчетано с бежова шапка с периферия и разбира се задължителните в последно време диоптрични очила, без които не вижда добре.

 

Личният му помощник, който винаги е до него и му помага в ежедневните дейности, бил пременен с дебело зимно яке, мъкнел едно от платната на Лорда.

Източник: Уикенд