Алкохолизирал ли се е Благой Георгиев, или е минал на нещо още по-силно... не знаем, но поведението му е наистина неадекватно и силно тревожно. Сами преценете за какво иде реч, след като преди два дни лично той призна пред медиите, че да - разделил се е с гаджето си Ивана Главчева, а днес заяви тъкмо обратното - никога не се били разделяли. Ха сега, де?!

Джизъса дори избухна преди часове и обвини всички, че лъжели и разпространявали неистини за него и за любимата му жена. При все, че краят на връзката им бе потвърден лично от тази негова "любима жена", беше потвърден и от бившата му съпруга Полина Спасова, която е добре запозната с Блажко и живота му - по обясними причини, разбира се...

Но не! Благой настоява, че е с Ивана, че връзката им е масло, мед и рози, че са от хепи, по-хепи и изобщо... холивудските романтични блудкажи пасти да ядат пред тяхната романтика.

Защо го прави Георгиев, не е ясно. Всъщност е - най-вероятно драпа да се извинява на Ивана и да се връща при нея, защото е сгафил с поредната пача от някой нощен клуб.

Ивана обаче не само няма да го "гушне" пак, а дори се е облещила след твърденията му. "Божичко! Този е психично болен! Трябва да го лекуват!", заявила Главчева пред свои познати, разкриха източници.

Източник: Crimesbg.com