Станка Златева е неразделна със Стойко Сакалиев

Оказва се, че освен престижната титла на "ВИП Брадър 2013", Станка Златева спечели и нещо друго. Това е Стойко Сакалиев, който се вижда с шампионката почти всеки ден, съобщава Zasada.bg. Двамата са в уникални отношения след шоуто и веднага се породи слухът, че между тях може да има нещо много повече от приятелство. Граждани на столицата са забелязали да се държат в доста по-близки отношения, като хващане за ръце и прегръдки.

[caption id="attachment_302161" align="alignright" width="300"]Станка Златева май най-после намери перфектния мъж за себе си Станка Златева май най-после намери перфектния мъж за себе си[/caption]

Станка Златева беше изключително близка със Стойко Сакалиев по време на "ВИП Брадър". Още тогава дори се заговори, че тя е хлътнала по футболната звезда, тъй като го гледаше със захлас как обяснява смешните си истории. Дали спортната гордост на България най-после намери своя принц?

Саката е известен с похожденията си. Той се води женкар и няма да е изненада, ако е вкарал в леглото си още една жена. От друга страна, Станка също лесно скланяла за интимност, както разкри Мира Радева по време на шоуто. Един романс между Златева и Сакалиев би зарадвал цяла България. Двамата не се познаваха преди старта на риалитито, а вече са неразделни.

Този формат на "ВИП Брадър" се оказа доста успешен, защото много от Съквартирантите запазиха взаимоотношенията си и извън Къщата. Мариан и Лияна вече са двойка, а Пламен и Мариан още са приятели.