Първоначалната идилия във връзката на Алекс Богданска и Мартин Иванов вече е в миналото, а двойката преминава през първите си скандали. И то какви скандали...

Оказа се, че гаджето на моделката може да е в пъти по-красив от бившия й Даниел Петканов, но е и в пъти по-педантичен и мрънкащ от него. След като се уверил, че Александра е влюбена в него като овца и ще направи всичко, за да не го загуби, Марто си показал рогата.

Близки до Богданска разкриха, че той все по-често й натяквал, че мисли единствено за визията си и женските си глупости, а не става за истинска дама и домакиня. Алекс била крайно разпиляна и в дома й, където отскоро живеела с Иванов, царял пълен безпорядък.

Вещите на манекенката били разхвърляни из цялата къща, а колкото до кулинарните й умения, те били кръгла нула. Мартин се изнервил и започнал да я хока, че не й отива на годините, нито на ролята на родител на вече пораснало момче.

"Мърла! Така ли искаш да те наричат хората?! Що за жена и домакиня си?! Да не се имаш за кралица?!", нареждал Иванов, а Алекс се стреснала. Тези дни тя започна да се коригира като показа първите си стъпки към подреждането на хаоса в дома им, с надеждата, че Мартин ще кротне.

Източник: Crimesbg.com