Десет месеца след като Алекс Богданска се паряса официално с Лудия репортер, показа снимка с нов мъж

Това се случи не у нас, а на гей сватба в Лондон. На пирът моделката отишла под ръка с млад мъж.

Алекс Богданска нищо не коментира за него, само по шеговитата закачка под клипче с него стана ясно, че се познават отдавна. Нейни фенове веднага съзряха прилика с бившия й Дани Петканов.

След кратко разследване на самоличността на младия мъж се разбра, че се казва Иван Стоименов. Той менажира скъп хотел в английската столица, както и няколко заведения, пак там.

От нищо не стана ясно дали бившата на Данаил Петканов не е там заради новата й романтична забежка, сиреч Иван или за работни ангажименти.Александра, вече Богданска е търсена не само у нас, но и зад граница, като модел.

Още преди месеци се пусна клюката, че манекенката вече е намерила заместник на Дани Петканов. И човекът бил от чужбина, като се спрягаше, че е доста имотен. Не е ясно дали обаче това не въпросния Иван.

Някои зевзеци попитаха в прав текст Алекс Богданска дали въпросния Ванка не е „приятелка“. Тя обаче не даде отговор, а вместо нея отговаря заядливия шеф Борис Петров, за който младия мъж бил на сто процента такъв. Интересно, как го разбра?!Други фенове на моделката обаче й пожелават щастие и твърдят, че са прекрасна двойка.