Новият мъж на бившата министърка Лиляна Павлова е скандален бизнесмен

Двамата нямат брак, но съжителстват и миналата година им се роди син. Тя дари богаташа с дете на 44, а тази година синът им стана на една годинка.

Бившата министърка по регионално развитие и благоустройство се разведе официално и под сурдинка с бившия си съпруг Пламен Николов миналата година. Двамата имат дъщеря София, която е вече ученичка. Той също вече има половинка до себе си.

В момента острието на Герб и новият й мъж, с двете деца, са на морска почивка в Созопол, където той има хасиедна. В столицата пък богаташа притежава палат за половин милион лева.

Новият мъж на екс министърката Лиляна Павлова-скандален бизнесмен (Снимки)

Новият мъж на Лиляна Павлова е скандалният бизнесмен Парашкев Кръстев. Той бе бивш шеф на държавното предприятие „Автомагистрали“. Но след трагичен инцидент в един от тунелите на автомагистрала „Хемус“ бе уволнен през 2017 година.

Познанството на двамата датира още по времето, когато Лиляна Павлова бе действащ министър на ресорното министерство. За неговия личен живот, както и дали има други деца, не се знае нищо.

След майчинството Павлова се връща на позицията си в Люксембург-вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка.

Като действащ министър около нея гръмна скандал заради скъпарските й дамски чанти, надхвърлящи 20 бона. Но и до днес Лиляна Павлова не е загубила афинитета си към шикозната мода.

Източник: Ретро