В частна плевенска клиника е проплакала дъщеричката на Радостин Василев. Юристът, който през септември сключи брак за втори път, взел решението да предпази новата си изгора Мирела от хорските очи и клюки. Именно поради тази причина рожбата им се родила далеч от София, където нямаше да успеят да запазят личното си пространство и новината бързо щеше да изпълзи по медиите.

 

Новата съпруга на Руди Гела – Мирела Василева, е родом от Велико Търново. Двамата имали известни колебания за мястото на раждането на рожбата им, но в крайна сметка везните наклонили към Плевен, откъдето е родом Василев.

Там той се радва на голяма популярност и има стабилни връзки от едно време, още преди да се пресели в столицата. Затова и разчитал на морала и приятелството на свои близки лекари гинеколози, които помогнали всичко да бъде наред с двете най-близки до сърцето му дами.

 

Наскоро щастливата мама Мирела събра най-близките си приятелки в елитно заведение в столицата, където отпразнуваха ритуала погача за орисване с късмет и здраве малката Рая.

Източник: Уикенд